Dette ble gjort:
-Skylle og steke rullet svinestek.
-Skrelle og kutte pølser.
-Skjære av ubrukelige deler av pinnekjøtt.
-Måle tempratur (oppvask, varmeskap, varm mat, varmebad)
-Vaske opp
Først av alt så skylte jeg do esker med rullet svinestek.
Dermed måtte jeg steke dem. Ble litt vanskeligt når jeg måtte steke alle sidene deres. De ble kokt etterpå.
Dermed måtte jeg steke dem. Ble litt vanskeligt når jeg måtte steke alle sidene deres. De ble kokt etterpå.
Helt klare til neste skritt som skjer i morgen. (Med god kraft også, nam!)
Da dettte var gjort skrellet jeg og kuttet pølse samtidig som jeg fjernet ubrukelige deler av pinnekjøtt.
Da dettte var gjort skrellet jeg og kuttet pølse samtidig som jeg fjernet ubrukelige deler av pinnekjøtt.
Til slutt etter jeg hadde vasket opp og ryddet alt vekk. Forklarte de meg hvordan jeg målte tempraturen på oppvaskemaskinen og varmeskapet. De trenkte en litt anderledes målerdings til det. En helt vanlig pil ble brukt til å måle tempratur på varm mat og varmebad. Da jeg hadde skrevet ned tempratpraturen fikk jeg dra hjem.
Arbeidstid: 07:00 - 13:25
Arbeidstid: 07:00 - 13:25
Det ser ut som du får være med å lage mye god mat! Det er så kjekt når du legger inn bilder. Forsett slik.
SvarSlett