Først av alt sprang jeg rundt og tok bilder av min arbeidsplass:


Her lages smørbrød og andre ting som skal serveres på kantina. Også oppbevaring av filler og bestikk.

Vaskerommet.

Her er varmeskapet og oppbevaring av småting. Jeg er ofte her når jeg skal kutte/skjære grønnsaker og kjøtt.

Ovn.

Her er ovner og steam kjelen.

Steam-kjele og en bøtte med poteter. (ser ut som et flott badekar)

Vaske området. Når vi skal vaske ting som ikke går i vaskemaskinen.

"Bake"-delen av kjøkkenet.

"Brrrrrrrrrrr...."

Byparken er rett utforbi!

Tørrlageret.

Tørrlageret.

For en kaffedrøm!

Grønnsakskjøl.

Hurtigkjøl. Masse kjekke ting som skal inn her!

Kjøl #1 (Melkekjøl)

Kjøl 2. Ganske tomt nå.

Frys.

Frys
Dette ble gjort:
-Skrelle masse poteter (1 stor pose) med gullerøtter.
-Lage sitronkake.
-Gullerøtter kuttes og rifles-
-Dekke bord til 6 pers.
-Oppvask.
-Ta bilder av kjøkken.
-Glasur som tas på kake.
-Delt torsk på langs.
-Kutte rødløk i tynne skiver
Jeg skrellte alle potetene og gullerøttene. Enkleste arbeidet noensinne.
Dermed startet jeg på sitronkaken og vasket opp etter hvert.
Når det var gjort så måtte jeg kutte og rifle gullrøttene.
Da ble jeg sendt opp for å dekke et bord til 6 personer.
Jeg hjalp til med oppvasken og lagte glasur til sitronkaka.
Dermed fikk jeg jobben å kutte opp torsk på langs som skulle til Fiskesymfoni dagen etterpå.
Siste som ble gjort før jeg fikke dra hjem etter dagen var å kutte rødløk og vaske opp.
Dagens arbeidstid: 07:00 - 13:30
Nok et flott innlegg med mange bilder. Jeg er imponert Robert. Fint at du liker deg så godt på Havnaberg:-)
SvarSlett