fredag 25. november 2011

Havnaberg: Mandag 21.11.11

Dag 6:
Dette ble gjort:
- Kutte rødkål i tynne skiver
-Lage buketter av brokoli
-Lage skiver til servering
-Lage kjøttkaker
-Ta tempratur i frys, kjøl 1, kjøl 2, hurtigkjøl og grønnsakskjøl.
-Stikke hjem

Første oppgaven var å kutte rødkålen i tynne skiver på skrått ned over. Utrolig kul farge på den.


Jeg er ikke en flink kutter, men spiseligt er det nå.

Tøff!


Å kutte brokkoli var en lek.
Så når alt var blitt kuttet ble det oppbevart på grønnsakskjøl.


Etterpå ble en litt vanskeliggere jobb gjort. Å lage skiver til servering som ser flotte ut er ikke så lett som jeg trodde.
Men slik ble det nå i vertfall:
En av typene har Salat, Reker, majones. mens den andre typen har salat, skinke, egg og majones.

Kjøttkakene ble vellykket, men ble gjort kjempe raskt!
Det siste jeg gjorde var å vaske og sjekke og skrive ned tempraturen i frys, kjøl nr 1 og 2, hurtigkjøl og grønnsakskjøl.
Så var det hjem!
Arbeidstid: 07:00 - 14:30

Takk for de kjekke tilbakemeldingene, Gro! Kjekt å lese!

1 kommentar:

  1. Du er så flink! Skriver godt og har med mange bilder som dokumenterer dagens arbeid. Forsett slik den siste utplasseringsdelen også. De smørbrødene så veldig gode ut.

    SvarSlett