Dag 5:
Dette ble gjort:
-Raspe sjokolade.
-Kaste dårlig mat.
-Pakket inn kjøttkaker.
-Lage brun saus.
-Servert 3 personer.
-Skjert/kuttet svinestek med pålegsmaskin.
-Smøre Pannekaker.
-Dele Lappskauskjøtt i biter.
-Storvask
Sjokoladen ble raspet med en maskin jeg aldri har vært borti før, men jeg lærte meg raskt hvordan jeg skulle bruke raspemaskinen.
Dårlig mat vil vi selvsagt ikke ha, så jeg var selvsagt den "spessielle" som måtte ut og kaste det. Null problem!
Pakke inn kjøttkaker som de andre hadde lagt like før. La det i frys.
Da frokost var klar kom det 3 personer som ønsket å kjøpe mat, jeg såg ingenting av de andre så jeg tok meg av de. Snill og flink er jeg! De skulle ha pannekaker og kaffe.
Svinesteken ble fint kuttet med påleggmaskin. Fikk skryt over kuttinga mi.
Ble tomt for pannekaker så jeg måtte smøre nye til kantina.
Delte lappskauskjøtt i biter tok nesten resten av dagen.
Da vi var ferdig med storvask var det hjem igjen.
Arbeidstid: 07:00 - 14:20
Da var det endelig helg! Jeg føler jeg har fått en stor visning hvordan arbeidslivet er. Jeg trives, men jeg var utrolig sliten når dette var over. Masse vasking i slutten, ble vasking av hyller og alt. Masse bruk av skrubb.
Jeg har lært hvordan det kan være i arbeidslivet. Slitsomt men kjekt!
Ja du er snill og grei. Tenker de på Havnaberg var fornøyd når du ordnet opp i de 3 gjestene som ønsket seg litt å spise. Jeg venter i spenning på neste arbeidsuke. Håper du får lære mye.
SvarSlett