mandag 27. februar 2012

Haugesund Sykehus: Mandag 06.02.12

Dag 1:

Første dag på nok en utplassering. Denne gangen fikk jeg æren av å jobbe på kjøkkenet i Haugesund sykehuset.
Kjøkkenet er på 6. etasje, som er den overste etasjen i bygget (tror jeg).
Jeg hilset på alle arbeiderene på kjøkkenet og kantina, det er mange kjekke folk her. Først ble jeg også vist til garderoben min. Da skiftet jeg og ble vist rundt i kjøkkenet.

Det første du ser av kjøkkenet

Kontor. Her sjekker sjefene mail og andre ting.

Her er en del av kjøkkenet. Denne plassen kan du kutte grønnsaker og fylle begere til levering.

Her kuttes det grønnsaker/frukt/kjøtt til forsjellige måltider.

Her kuttes og fikses også mat. Her finner du også dagens måltid- og arbeids-liste

Her er det 3 forskjellige kjøle/fryserom

Restekjøl

Restekjøl

Rom til vaskeutstyr.

Grønnsaks kjøl. Dør til Venstre er fiskelager mens den til høyre er Kjøtt og Kakelager


Grønnsakskjøl


Grønnsakskjøl


Fisk lager

Kjøtt og kake lager


Tørrlager


Meieri-kjøl


Gang. Pappsøppel og Kolt-kjøkken og Kantine grønnsakskjøl


Kantine og kolt-kjøkken grønnsakskjøl


Ovner


Dampkjeler


Dampkjeler


Steke og grille bord


Mini lager på varmkjøkken


Varmkjøkken


Varmkjøkken


Lager av begere og filler


Trilleskap med ting til de forskjellige ommrådene i sjukehuset


Utkikk


Koltkjøkken lager


Koltkjøkken lager


Trilleskap


Koltkjøkken


Koltkjøkken/bakeri


Koltkjøkken/bakeri


Koltkjøkken


Det jeg fikk gjort min første dag på jobb:
-Hjelpe med Eplegrøt
-Pakke Eplegrøt
-Bake marmorkake
-Rydde

Jeg hjalp først til med eplegrøten, alle ingrediensene var blandet i før jeg kom, men jeg fekk høre hvordan det ble lagt og rørte den til den ble tykk.
Så måtte eplegrøten i små begere som kunne leveres til de forskjellige plassene i sjukehuset.
Etterpå ble jeg med inn på koltkjøkken og lagte marmorkaker og fikk vite mer om hvordan årningen der var med lister og slikt. så var det vasking og rydding.

Arbeidstid : 08:00 - 14:30

1 kommentar:

  1. Flott, du skriver bra og legger inn god dokumentasjon på hva du har laget.

    SvarSlett